Ladies Circle Zwolle goes Pink!
14 Oktober 2006 | Nederland, Zwolle
De ladies van LC Zwolle ondersteunen Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker. In de maand oktober organiseren we diverse acties. U vindt ons:
- in diverse winkels in Zwolle en Kampen, waar een vriendelijk roze spaarvarkentje uw aandacht vraagt;
- op 14 en 21 oktober in theater Odeon en De Spiegel in Zwolle, waar we het assortiment Pink artikelen verkopen;
- Bij Fitplaza in Zwolle, waar u een groot deel van het Pink assortiment aantreft;
- Tijdens de Zwolse Proeverijdagen in de Broerenkerk
- Op 4 november tijdens de afsluiting van de actiemaand bij Fitplaza!
- Tijdens de Zwolse Proeverijdagen in de Broerenkerk
- Op 4 november tijdens de afsluiting van de actiemaand bij Fitplaza!
16 Oktober 2006 - 10:43
Ellis:
Opbrengst van de eerste Odeon avond: ruim 650 euro!! -
16 Oktober 2006 - 12:13
Grada:
Fijn voor Pink Ribbon. Was ook leuk om te doen.
Op naar De Spiegel en zeker 1.000,00 euro!!! -
17 Oktober 2006 - 13:02
Ada Van Apeldoorn:
Als leidingevende van de Isala klinieken en oud-circler vind ik dit een geweldig initiatief. Succes gewenst -
17 Oktober 2006 - 17:19
Ellen Brinkhuis:
Leuk om jullie zo in aktie te zien met een geweldig resultaat. Ga zo door. -
19 Oktober 2006 - 13:31
Sabine:
We gaan er zaterdag weer voor!! Ik zet in op 2000,- -
19 Oktober 2006 - 19:29
Anke Sollie Lc 51:
Super deze acties voor Pink ribbon. Erg leuk om het zo onder de mensen te brengen. Veel succes en gezelligheid met de volgende projecten en hopelijk weer zo'n prima opbrengst! -
21 Oktober 2006 - 09:44
Michele Gerbrands:
Super ladies Zwolle,
Veel succes vanavond, ik ben benieuwd naar jullie verhalen!
groet,
Michele Gerbrands -
22 Oktober 2006 - 11:39
Carla (NSR):
Wat leuk om zo op de hoogte te blijven van jullie activiteiten! Veel succes tijdens Proeverijdagen en daarna: Sporten!