Zwolle Culinair 2006
28 Oktober 2006 | Nederland, Zwolle
Zwolle Culinair was fantastisch!
Een ware last-minute actie want pas vrijdagochtend 27 oktober hoorden we dat we op de Zwolse Culinair dagen in de Broerenkerk konden staan.
"Vrijdagavond ging de verkoop van het Pink magazine fantastisch en het was enorm gezellig bij Zwolle Culinair". Aldus Thea en Sabine.
En behalve de magazines deden ook onze boa's het goed: de hoogste bieder had maar liefst 20 euro over om zijn geliefde te versieren. Drank in de man.....
Een totaalopbrengst van € 1583 euro en 25 cent!!
Een totaalopbrengst van € 1583 euro en 25 cent!!
28 Oktober 2006 - 20:08
Ellis:
Super gedaan meiden! Jullie hebben met z'n tweetjes (en met hulp van een onbekende jongeman...??) een puike prestatie neergezet! In dit tempo gaan we € 3000 inzamelen voor Pink Ribbon! -
29 Oktober 2006 - 18:51
Berthine:
Dames, wel of geen onbekende jongeman ...?? wij zijn allemaal hartstikke trots op jullie! Nog 1 actie op weg naar de € 3.000!!!!! -
30 Oktober 2006 - 17:58
Onbekende, leuke man en ik heb zijn kaartje + telefoonnr :-)!! -
31 Oktober 2006 - 10:42
Onbekende Man:
Ik was m'n tel.nr. al kwijt. Bel je me, Sabine? -
31 Oktober 2006 - 14:57
Penningmeester:
De laatste stand: we mogen de grens wel gaan verleggen: op naar de € 4000 meiden!
Jongemannen blijken van grote waarde! -
08 November 2006 - 08:14
Sabine:
Wil de onbekende man zich bekend maken? Ik wil je wel bellen, maar dan moet ik wel weten wie je bent. -
09 November 2006 - 09:08
NN:
Sabine, hier klopt iets n iet. Eerst beweer je dat je m'n kaartje en telefoonnummer hebt - dus hoezo onbekend? Wil je niets meer van me weten Sabine?? -
09 November 2006 - 14:58
Sabine:
Nog een onbekende leuke man en van jou heb ik geen kaartje gehad? Wat is je telnr.? -
09 November 2006 - 22:11
NN:
Hoe vond je het Sabine?? -
10 November 2006 - 08:39
Hoe vond ik wat? -
10 November 2006 - 11:19
M.S.:
Raar dat een andere man zich meld als onbekende man...!!!
Ik heb met heel veel genoegen en plezier geld ingezameld voor jullie goede doel!!! Want stel je voor dat al dat moois eraf valt?!? ;-) Sabine & Thea
M.S.