Met trots presenteren wij de Pink Ribbon collectie
06 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam
Met trots presenteren wij de exclusieve Ladies Circle Zwolle Pink Ribbon collectie 2007!
De met zorg samengestelde collectie is ingekocht in de VS, waardoor veel items echt uniek zijn in Nederland.
Een bestelling via dit weblog is mogelijk, stuur dan een mail naar ladiescircle@hotmail.com onder vermelding van de bestelnummers. De verzendkosten zijn voor rekening van de besteller.
Een selectie van de artikelen is verkrijgbaar bij:
Socks & More, Broederstraat, Kampen
Eva Modes, Luttekestraat, Zwolle
Fitplaza, Palestrinalaan, Zwolle
Lise Lingerie, Gasthuisplein, Zwolle
Be-One mode, Melkmarkt, Zwolle
Ook zijn wij met een verkoopstand aanwezig op woensdagavond 3 oktober in Theater De Spiegel in Zwolle en tijdens Zwolle Culinair van 26 tot en met 28 oktober.
De volledige opbrengst (let op: dus geen deel of alleen de winst) gaat naar Pink Ribbon.
Een selectie van de artikelen is verkrijgbaar bij:
Be-One mode, Melkmarkt, Zwolle
31 Mei 2007 - 19:06
Berthine:
Ladies,
Wow, wat een geweldige exclusieve collectie!!!!!!!! Hopelijk verkopen wij van alles heel veel en dat alles voor het goede doel: PINK RIBBON!!! -
03 Juni 2007 - 13:25
heel mooie collectie.
Veel sucses. -
13 Juni 2007 - 19:27
Ina:
ik krijg geen vergroting als ik op de foto klik- jammer want er staan volgens mij mooie dingen bij.... -
13 Juni 2007 - 19:47
Voor Ina:
Ina, probeer het eens met de knop vorige of volgende bij de grote foto in het midden,misschien dat dat beter lukt? Of stuur even een emailtje, dan kunnen we je de foto's digitaal sturen.
Groeten uit Zwolle van de Ladies! -
14 Juni 2007 - 21:42
Ina:
zie ze nu wel goed..mooi hoor! -
15 Juni 2007 - 10:37
Monique:
Wat een fantastische collectie, het is en voor het goede doel en het ziet er nog prachtig uit ook.
succes -
17 Juni 2007 - 14:12
NN:
Dit is pas echt een mooie collectie!!! Complimenten voor de ladies van Zwolle! -
17 Juni 2007 - 18:15
Leonie:
mijn zusje heeft me attend gemaakt op jullie site, ik was al lang naar een armband op zoek tegen kanker, zij zit vaker op jullie forum met lotgenoten en dankzij hun heb ik het armband gevonden.
ze zijn prachtig. -
06 Juli 2007 - 09:41
Marianne V N:
Heel erg aantrekkelijk allemaal en voor een geweldig doel!! -
17 Juli 2007 - 09:57
Sanne Uit Zwolle:
Een supermooie collectie en geweldig wat jullie doen voor het goede doel! Heel veel succes met de actie!! -
04 Oktober 2007 - 12:00
Mireya Ostiana-Wijma:
Dames wat een collectie!!!! Ik wil zeker 10 producten bestellen. Ik woon in Den Haag maar wil perse deze dingen bij jullie kopen. Hoe gaat dat en waar moet ik het geld storten. Kan iemand mij z.s.m. berichten? Mijn email is mwijman@yahoo.com en telefoon 06-10689824
Alvast bedankt.
Keep up the good work. Kijk ook op www.mammarosa.nl want wij hier in Den Haag dragen ook ons steentje bij.
Groet! -
07 Oktober 2007 - 13:52
Cindy:
wat een supergoede actie.
Ik heb net een bestelling gedaan. -
08 Oktober 2007 - 09:59
Talisa:
Ik vind het een geweldige actie en de bedelarmbandjes zijn echt uniek.
Ik wel heel graag weten hoeveel de verzendkosten zijn.
PS: Ik woon in Rotterdam.
Veel succes en keep on doing a great job (Y)! -
08 Oktober 2007 - 20:20
Joyce:
een geweldige collectie, hoe kan ik hier iets van bestellen en wat zijn de verzendkosten? -
08 Oktober 2007 - 20:42
Ellis:
Beste Joyce en Talissa,
voor de verzending rekenen we de TNT post tarieven. De verzendkosten verschillen dus per bestelling, maar zijn nooit hoger dan € 1.76
Ellis -
11 Oktober 2007 - 09:33
Tamara:
Wat een mooie collectie ik wordt er helemaal hebberig van. Heb van alle jaren alles wat in Nederland te koop is en dit is een mooie aanvulling. Heb zelf niet te maken met borstkanker gelukkig maar steun pink ribbon met een warm hard.
11 Oktober 2007 - 16:32
Jenny:
super dit!!
hoe moet ik bestellen?
groetjes jenny -
11 Oktober 2007 - 18:00
Parfum:
Heel graag wil ik wat van bovenstaande spulletjes kopen.
Alleen hoe ga ik ze bestellen en bij wie.
Hoe gaat het met betalen.
Wordt het pakketje in doos of speciale enveloppe verzonden en wat zijn dan de kosten.
Staan jullie misschien met een kraam op de komende Winterfair in Utrecht.
Wie verteld mij hoe,en wat te doen
parfum -
11 Oktober 2007 - 18:16
Nathalie:
hele mooie collectie!!!
maar ik zag gisteren een armbandje dat ik erg graag wilde bestellen en nu staat het er niet maar op
ik had gisteren een mailtje naar jullie gestuurd om te vragen hoe het allemaal in zijn werk ging qua bestellen en betalen maar heb daar nog niks van gehoord
krijgen jullie die armbandjes nog binnen of zijn ze helemaal uitverkocht?
ik hoop op een reactie van jullie
11 Oktober 2007 - 19:22
Bea Van Dorst:
Ik ga binnen kort als mn nicht tijd heeft of mn zussie even er voor zitten om wat te bestellen,vind het een goede doel en heb enkele amily leden en vrienden en kennissen ermee verloren...het is iets wat je niet kan voorkomen,en hoe eerder het onderzocht wordt om het voortaan te vorkomen graag...xxx -
12 Oktober 2007 - 17:35
Steffie:
Hallo dames,
Kunnen jullie me vertellen of ik onderstaande bij jullie kan bestellen?
2 x W3
2 x W6
1 X W8
1 x W26
Ik ben per email te bereiken op steffiemartens@gmail.com maar woon te ver weg om even naar Zwolle te rijden....
Steffie -
23 Oktober 2007 - 15:39
Margot:
Is er een mogelijkheid dat ik de parel armband kan kopen van Pink Ribon bij jullie kan kopen ? -
24 Oktober 2007 - 08:47
Ellis:
voor Margot: ja, dat kan! Stuur als je wilt een mailtje naar ladiescircle@hotmail.com, dan ontvang je alle bestelinformatie. -
19 November 2007 - 08:33
Jolanda :
Te gek wat jullie hebben. Zelf heb ik de sister's 60K gelopen met als goede doel Pink ribbon we hebben te samen 530.000 eur binnen gehaald wat ten goede komt aan pink ribbon . Ik vind het geweldig om als deelnemer dit te kunnen doen. Daarom veel succes en zal me zeker in zetten voor jullie.